CONTACT

Heeft u een vraag over wijkactiviteiten in Rotterdam Noord, bijvoorbeeld in een Huis van de Wijk of een andere vraag aan SOL Netwerk? Bel dan naar één van de vier Huizen van de Wijk in Rotterdam Noord of ga langs, via deze link leest u alle nodige informatie om in contact te komen:

Nieuws aanleveren
Heeft u foto’s, een filmpje van een wijkactiviteit die u georganiseerd heeft of heeft bijgewoond? En wilt u laten weten hoe leuk, zinvol of gezellig het was? Stuur via het formulier hieronder uw foto’s, filmpjes in en wij publiceren na goedkeuring uw bijdrage op www.solnoord.nl,  www.facebook.com/SolNoord en www.twitter.com/SolNoord.

  • Deze afbeelding wordt als uitgelichte foto bij uw bericht geplaatst, overige documenten zoals bijgaande PDF flyers of aanvullende informatie kan hieronder bij "Extra bestanden toevoegen" worden ingestuurd.
  • Schrijf je een bericht namens een organisatie? vul dan dit veld in AUB
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, docx.
  • Ik verklaar hierbij dat personen op het beeldmateriaal op de hoogte zijn van het feit dat dit materiaal voor openbare publicatie bestemd is en de betreffende personen hebben hier geen bezwaar tegen.

bestanden & filmpjes?

Wil je een groot bestand of misschien wel een filmpje toesturen? Gebruik dan A.U.B. WeTransfer

CONTACTGEGEVENS

SOL

Adres: Schommelstraat 69

Telefoonnummer:  010 244 8 240

Facebook: https://www.facebook.com/.....

Twitter:  @SolNoord

E-mail: solnoord@solnetwerk.nl